Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.09.2017 17:14 - ТУРЦИЯ ЩЕ СПАСИ БЪЛГАРИЯ
Автор: flavius Категория: Политика   
Прочетен: 2075 Коментари: 3 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 ПЕСИМИСТИЧНО-ОПТИМИСТИЧНА ПРОГНОЗА ЗА СПАСЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ (пророчество с оглед на заобикалящата ни действителност)

 

България умира като независима държава, но българщината ще се прероди под сянката на султана. Циганизацията и демографската катастрофа на българския етнос плюс обедняването на нацията не само материално, но най-вече в духовно отношение, скоро ще доведе до логичния край на политическата българска история. Някои казват да съдейства държавата по-активно за получаването на българско гражданство на онези българи от Банат, Украйна, Молдова, Македония и прочие. И какво като им дадем гражданство и ги доведем в потъващия кораб? Попадайки на тази територия сред днешната българска действителност ще загубят за отрицателно време своята патриотична жилка и онзи възрожденски дух, който сякаш е останал все още у тях. Ще се циганизират в ума си, ще прослушат Азис и чалга, ще избягат в западна посока, ще станат подобни на тези българи, които виждаме всеки ден по улиците- бездушевни и отчаяни смъртници, чакащи последния залп на историята. А тя, историята не прощава... малко ли народи са изчезнали, че дори и по-велики от българския, който впрочем в последните 100 години просто показа, че не е конкурентноспособен на своите съседи.

Въпрос на 10-20 години е циганите да станат пълно мнозинство в селата и малките градове, а български анклави да останат не повече от десетина града като например София, Пловдив, Благоевград, Бургас, Варна, Русе, Велико Търново, Стара Загора, Плевен, Габрово. Тези градове ще останат подчертано български и ще приютят все по-големия брой българско население, бягащо от малките населени места. Селата и малките градчета ще заприличат на Бангладеш. Ще бъде опасно да пътуваш с междуградския транспорт (ако въобще го има). Ще последва пълен крах на образователната система. Млади учители няма да има, стари също. Никой, завършил педагогика няма да иска да бъде хвърлен на мадраските тигри в малките селища. С циганизацията на провинцията ще започнат и сепаратистки стремления. Българите в Кърджали и Родопите ще помолят Турция да ги подслони под сянката на султана. Единствено Турция може да въведе ред по българските земи и затова много от оцелелите българи ще погледнат за помощ към Анадола. И действително при установяването на турското управление (било пряко или индиректно) тази земя ще процъфти. Циганите, които така безмилостно са съсипали родината ни ще бъдат отстранени като ненужен материал. Изиграли своята деструктивна роля, ще бъдат насърчени да емигрират на запад. Останалите от тях ще служат на турци и българи като обслужващ персонал и ще живеят законно и порядъчно под строгата ръка на султана. С турска подкрепа тази земя ще стане рай... ще се развие земеделието, жп транспорта, туризма и икономически българите ще заживеем по-добре. Да, няма да има България в смисъла на независима държава, но нима сега я има?! Едва ли ще се пеят хайдушки песни, но поне коремът ще е пълен, децата ще играят спокойно навън, а населението ще се чувства достоен член на глобализирания свят. Истанбул ще бъде огромен геополитически център и българите отново ще имат голяма своя общност там, както е било през XIX век. Мечтата на Симеон за единна българо-византийска държава ще се сбъдне, с леки изменения в реализацията на проекта. Затова от една страна можем да кажем, че Турция ще завладее България, но и същевременно България ще завладее Турция. Турците ще казват, че София е тяхна, а българите, че Истанбул е техен. Под реда, наложен от Турция, ще се съхранят остатъците от българския етнос. Защитени от циганския терор и захранени от силната турска икономика, българите ще започнат отново да раждат, да се радват, да творят. Ще се възроди българският дух и България ще оцелее. Не като независима политическа формация, а като духовен субект в тялото на Турция.   




Гласувай:
6




1. katara - дамм, нещата стават все по зле..
21.09.2017 17:31
но, такава е Съдбата ни..
многоо добър анализ, чела съм го
не беше ли на ЦРУ..
цитирай
2. flavius - Анализът е мой, но повлиян от редица фактори
21.09.2017 17:49
Анализът е на база мои разсъждения, които са повлияни от наблюдения върху заобикалящата ни действителност, а също и от докладите на ЦРУ и Световната банка. При цялото абдикиране на българската власт от проблема с циганския терор, а също и политическата невъзможност на Русия да ни помогне, както и на все по-загниващия ЕС, то не остана друга велика сила, която да може да въдвори ред по нашите земи освен Турция. Звучи на пръв поглед парадоксално, но действително не виждам откъде другаде може да дойде спасението на България и българщината освен от Турция.
цитирай
3. shtaparov - Не съм съгласен, но без да искам г...
24.02.2019 17:15
Не съм съгласен,но без да искам гласувах "ЗА". Турция ще се погрижи за нас толкова,колкото се грижи за кюрдите сиреч- ще пречи всячески на нашето свободно развитие така,както пречеха и още пречат съветските "хора",които докараха у нас циганизацията.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: flavius
Категория: Политика
Прочетен: 7189
Постинги: 1
Коментари: 3
Гласове: 3
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031